Vennegrupper

Nordhordland Bibelsenter har nå 11 vennegrupper som samles cirka annenhver uke. Vennegruppene skal være et sted for vekst og vennskap, med fokus på hele mennesket, og mennesket i relasjon til Gud og til hverandre. Gruppene samles ulike dager i uken, i hovedsak en av dagene mandag-torsdag.

Viktige verdier i vennegruppene er: Fellesskap, disippelskap, tilbedelse, tjeneste og evangeliet ut til alle. Noen av gruppene er rene manns- og kvinnegrupper, men i andre grupper er kvinner og menn sammen. Hver gruppe har fra 6-10 deltakere, av og til også flere. Det er også grupper for gutter og jenter fra og med 8.klasse, og 1 gruppe for voksne ungdommer og studenter.

Målet er at alle i menigheten skal være med i en gruppe, men vi tror også at gruppene vil være aktuelle for flere enn de som i dag er med i menigheten. Hvis du ønsker å være med i en slik gruppe, og du vil at vi skal kontakte deg om dette, kan du melde din interesse ved å sende inn skjemaet på denne siden. I skjemaets kommentarfelt kan du skrive spesielle opplysninger eller ønsker, om du måtte ha det. Vi hører gjerne fra deg!
Knarvik og omegn
 Arne Nordås fra Knarvik leder en blandet vennegruppe, med både menn og kvinner, som samles i hjemmene cirka annenhver uke.

Gruppen består nå av 15 som deltar fast, og det er vanligvis godt oppmøte. De som er med i gruppen bor spredt fra Moldekleiv i Meland til Ostereidet i Lindås, og man bytter på å ha gruppen hjemme hos seg. Det betyr at man samles vekselvis på disse stedene: Moldekleiv, Knarvik, Eikanger og Ostereidet. Om du bor i nærheten av disse stedene og kan tenke deg å være med i gruppen, så ta gjerne kontakt. Telefon: Arne Nordås, 90924389.

Bildet: Arne og Grethe Nordås fra Knarvik.
Toft
 Irene Rødland Toft leder en bønn- og lovsangsgruppe på Toft, som samles hjemme hos henne cirka en gang i måneden.

Toft er på Stranda, 3 km fra Ostereidet. Deltakerne i gruppen er fra 18 år og oppover, og cirka 8-10 deltar hver gang, både kvinner og menn. Dersom du bor i nærheten kan dette være en gruppe for deg. Ta gjerne kontakt. Telefon: Irene Rødland Toft, 47880699.

Bildet: Irene Rødland Toft
Alvermarka
David Engebretsen leder en mannsgruppe i Alvermarka.

Nå er de 8 menn som samles, cirka annenhver uke, og de samles i ulike hjem i området. Om du ønsker å være med i gruppen, må du gjerne ta kontakt. Telefon: David Engebretsen, 98286591.

Bildet: David Engebretsen, her som engasjert forkynner
Helland på Radøy
 Arild og Evy Solsvik leder en vennegruppe på Helland på Radøy.

Gruppen møtes i deres hjem annenhver uke, og nå er de 10 som er med der. En har nylig tatt imot Jesus. Dette er en gruppe med både kvinner og menn.

Om du ønsker å være med i gruppen, så ta gjerne kontakt.
Telefon: Arild Solsvik, 45606441.

Bildet: Arild og Evy Solsvik
Frekhaug
 Øyvind Heggernes leder en mannsgruppe på Frekhaug. De er nå 6 stykker. Annenhver gang samles de i menighetsbygget i Alvermarka nord.

Gruppen ønsker å ha et spesielt fokus på det å vandre med Gud i hverdagen, samt viktigheten av å pleie forholdet med hverandre for å kunne stå sterkt sammen i Kristus, Han som fyller alt i alle. Dette er en mannsgruppe, siden vi menn kan ha utfordringer i det daglige som med fordel kan diskuteres oss imellom. Tillit til hverandre er her en selvfølge.

Vi møtes annenhver onsdag (hver 14 dg), og for tiden har vi hver annen samling hjemme hos meg, og hver annen samling i menighetsbygget i Alvermarka. Vi har også lagt inn noen sosiale aktiviteter i løpet av året, siden det er godt å kunne ha det litt gøy sammen også. av dette kan jeg nevne spillkvelder, tur i skog og mark, curling/bowling og lignende.

Telefon: Øyvind Heggernes, 99127553.

Kontaktinfo til leder. tlf 99127553 og mail: oyhegg@hotmail.no

adr. Galtenesvn 49a, 5918 Frekhaug

Bildet: Øyvind Heggernes

Ungdomsgrupper
Det er tre ungdomsgrupper i menigheten: En for gutter fra og med 8.klasse, en for jenter fra og med 8.klasse, og en for unge voksne.

Du finner informasjon om disse gruppene på denne siden. Gå til overskriften Bibelgrupper.
Nordhordland Bibelsenter Alvermarka 39, 5911 Alversund
___________________________

Tlf: 902 20 938
E-post: post@bibelsenter.no
___________________________

Konto nr.:
6529 05 14767
Konto nr. misjon: 6529 05 14791